Andrememnon Baeloth

Elvermagiker fra Kyonin.

Description:
Bio:

Navn: Andrememnon Baeloth (udtales: “André-Mem-Non”, “Bay-Loth”).

Race: Elver.

Class: Conjurer/teleportation subschool (wizard).

Hjemland/by: Kyonin/Iadara.

Kort beskrivelse:
Andrememnon Baeloth er en høj elver, med langt blond hår, aldrig sat op. Han går oftest i meget beskedne og flagrende rober og med en vandrestav. På vandrestaven, hænger oftest en flagermus med hovedet nedad, som han kalder ”Sophokles”.

Hvis man ikke er elver, og interagerer med Andrememnon for første gang, får man det indtryk at han snakker meget ned til en, men hvis man lærer man ham at kende indser man at det er fordi han en ung elver, der har levet meget isoleret. Han er nærmest blevet indokrineret i at se verden fra et magi- akademisk synspunkt, og sammen med en elvers i forvejen ”anderledes” verdenssyn, kan Andrememnons indstilling virke hoven og ubehagelig til tider. Han er dog i virkeligheden en varm og åben elver, med en forkærlighed for at alle har en individuel frihed som man skal respektere.

Han er desuden en yderst kompetent magiker, med fokus på conjuration spells. Han er meget dygtig til summon spells, men hans store passion er teleportation i alle former.

Hans mål er at komme ud og se den verden han kun har læst om, og jo mere han oplever, jo mere opdager han hvor meget man ikke kan læse sig til. Så han er kun blevet mere sulten efter eventyr.

Andrememnon Baeloth

Fangerne fra Swift Dandelo