Fangerne fra Swift

Fangerne fra Swift #003

Små fisk i et stort hav fuld af hajer

Efter at have fulgt sporene fra mænd og æsel væk fra vejen og ind i landskabet, står gruppen snart ved foden af en bakke hvorpå kong Randevalds ruin ligger helt groet til og fuld af ælde. Det viser sig snart at en røverbande har indtaget stedet som deres skjulested.

Gruppen sniger sig ind på røverne og overmander dem. Gruppen forhandler med røverhøvdingen Dewan, der, da han fornemmer at han er blandt ligemænd, fortæller, at han har kidnappet købmanden og æslet. Dewan erkender, at kidnapningens kunst ikke er helt enkel, og han er meget letter, da gruppen tilbyder at tage sig af købmanden og æslet mod udsigten til

en mindre erkendelighed på 30 gp., samt et eventuelt partnerskab i fremtiden.

Gruppen beholder æslet, men slipper købmanden fri. Han lover til gengæld, at gruppen kan komme og handle uden beregning i hans butik i Havn.

Tilbage i Beregosh har bønderne dannet deres egen milits til værn mod de levende vinplanter. Inde i byen har byvagterne hænderne fulde med at håndtere vinfesten. Borgmesteren glæder sig over at gruppen er tilbage, men betvivler et øjeblik deres kompetencer, da han hører om æslet. Men tvivlen letter, da det kort efter lykkes gruppen ved et succesfuldt ritual at forvandle æslet til den forsvundne druide Tudsemanden. Han tager straks af sted til guden Grappas tempel for ved naturens naturlighed at bringe naturlig balance i naturen og ikke mindst i vinmarkerne omkring byen.

Borgmesteren betaler gruppen deres hyre:

250 gp til hver

Borgmesteren tilbyder gruppen en bonus. De har valget mellem:

en hjemsøgt kro i Beregosh,
eller
et skattekort over en gammel dværgeskat tæt ved byen Falcon Hollow i det nordlige Andoran.

Gruppen vælger skattekortet. De aftaler dog med Borgmesteren, at de vil bruge nogle af midlerne fra skatten på at købe omtalte kro i Beregosh, og Borgmesteren lover dem en god pris.

På kroen Det Gyldne Bæger finder gruppen Mester Severin, der er erkender at skylde penge til Philby & Fuzz, og straks drager afsted mod Absalom med gruppen som følge.

Mester Severin samler på historiske artefakter, og er i Beregosh for at lede efter Randevalds jagtspyd, der efter sigende skulle befinde sig i den gamle ruin. Døren i ruinens kælder kræver yderligere research for at kunne åbnes, men så snart han ved hvordan man kommer gennem døren vil han gerne hyre gruppen til at hente spydet mod

et samlet honorar på 2500 gp.

Da diligencen stopper i Alma begiver gruppen sig med Mester Severin gennem byen for at finde skiblejlighed mod Absalom.

Alle er nu i level 2

Comments

morhaljen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.